GUK FA53-MV11

hajtogato-guk-fa53-sEz a gép egyesíti a 36/45-sorozat előnyeit, a miniatűrhajtásban szerzett évtizedes tapasztalatokat a VARIABLE –sorozat kombinációjával. Pontos hajtás a könnyű gyógyszeripari papíroknál 530mm-es szélességig. A gép magas stabilitása és szolid kivitelezése összeköttetésben az R6 ívátfordítós vákuumos adagolóval osztályának legnagyobb termelékenységét adja. A hibás ívek egy kivető-váltón keresztül a bemenet előtt kikerülnek a folyamatból.

Jellemzők:

• A papírfutáson kívül eső zajszegény és kopásálló szalagmeghajtás gondoskodik a fennakadás nélküli hajtásról
• Hengerbeállítás és a digitálisan leolvasható beállítású kombinált hajtótáska gondoskodnak a rövid átállási időről (Opciókként megrendelésre elektromosan állítható hajtótáskás kivitelben)
• Hosszú ívtovábbítási szakasz a vonalkód olvasás, ragasztás, stb. érdekében
• Kivető-váltó a hajtóegység előtt (Opciók)
• Kombinált bígelő-, perforáló- és vágóberendezés
• Kombinált hajtóhengerek és tűgörgőscsapágyak
• Zajcsökkentő burkolat

Főbb műszaki adatok

Max formátum:
53 x 144 cm

Min formátum:
2,1 x 3 cm

hajtogato-guk-fa53-1-s

Új hajtáskombináció az RTA-külső tájékoztatók, Z-kártyák, utcajegyzékek, várostérképek, stb. hajtásához 1. hajtóegység 12,14 vagy 16 hajtótáskával, T-állomás 2 vagy 4 hajtótáskával és párhuzamos késrendszerrel (csak az RTA-külső tájékoztatókhoz).
Ezek az egy vagy több ponton újraragasztható külső tájékoztatók jól feldolgozhatók a nagyteljesítményű csomagológépeken. Ezek a tájékoztatók a legtöbb esetben csomagolás nélkül közvetlenül a flakonra, dobozra kerülnek, megspórolva a becsomagolásuk költségét.

MV 11 – funkciók

Az egész gépsor a hajtókésekkel, présekkel és függőleges oszlopokkal egy kezelőpultról beállítható. Innen vezérelhető az egész folyamat (sebesség, oldalak végpontja, számlálók és áthaladás-ellenőrzés). Egy-, kettő- vagy háromkéses rendszerben szállítható. Speciális prés minden késes-hajtó után.