Duplo DSC-10/20

osszehordo-dsc-10-20-sKiváló ívadagolás
A DSC-10/20 összehordó torony ívbehúzó rendszere nem hagy nyomot, megbízható, ugyanakkor pontosan és nagy sebességgel dolgozik szinte bármilyen papírminőséggel. A Duplo mérnökei egy olyan egyedülállóan új rendszert fejlesztettek ki, mely minden tálcán önálló, független légfúvást és vákuumot tesz lehetővé. A tálcán lévő papíroszlopra fújt erős, de majdnem hangtalan levegő elősegíti a felső ív elválasztását. A több csatornában képződő vákuum felemeli a legfelső ívet. Ez több szempontból is fontos: egyrészt a párhuzamos csatornákban képzett vákuum biztosítja a papír merevségét függetlenül annak súlyától és a száliránytól. Másrészt a vákuum egyenletesen oszlik meg, így lehetséges a biztonságos, ám igen gyors ívbehúzás. Harmadrészt ez a rendszer egyformán kezeli a különféle papírméreteket, vagyis nem kell kézi átállítás, amikor A5-ról SRA3-ra vált a gép.

Sokoldalú
A Duplo DSC-10/20 összehordó torony egyedülálló ívbehúzó rendszere lehetővé teszi az igen széleskörű papírminőség alkalmazását: 53 g/m2-től 157 g/m2-ig és 139×210 mm-től 320×450 mm-ig.
A sokoldalúság kulcsa a minden tálcához külön-külön rendelt levegőrendszer. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált tálcák számától függetlenül pontosan a szükséges mennyiségű levegőt használja a gép.
Sebessége: összehordásnál maximum 7.200 szett/óra.

Rugalmas programozhatóság
A kiterjedt programozási opciók lehetővé teszik az adott munkához való legmegfelelőbb program kiválasztását. A blokkmód lehetővé teszi a menet közbeni utántöltést olyan hosszú munkáknál, ahol csak kevés lapból áll a füzet. Az érzékelő jelzi, hogy mely tálcákon van papír és csak a hozzájuk kapcsolódó hardver, ill. szoftver kapcsol be. A program kiválasztása illetve a beállítás az érintőképernyős kijelzőn történik, amely folyamatosan jelzi a gép és a végzett munka állapotát. A DSC-10/20 kezelése egyszerű, a kezelők betanítása nem vesz sok időt igénybe.

Főbb műszaki adatok

Tálcák száma: 10 tálca
Kapcsolható tornyok: 2 torony
Papírméret: min. 139mm x 210mm; max. 320mm x 450mm
Papírsúly jó minőségű papír: 52g/m2 – 250g/m2; 300g/m2 borító és 157g/m2 belívek alapján
Sebesség: 7.200 szett/óra
Papíradagolás: vákuumszalagos rendszer levegős papírszeparálással
Programok és lehetőségek: bal és jobb irányú működés, automatikus tálcakiválasztás, állítható sebesség, belövő ív program, hibás szettet gyűjtő tálca
Érzékelők: állítható duplaív érzékelő szenzor, lapkihagyást érzékelő szenzor, papírtorlódást érzékelő szenzor, papírtovábbítást figyelő szenzor, üres tálcát érzékelő szenzor
Súly: 227,5 kg
Áramellátás: 220V, 50Hz