Duplo DPB-500PUR

konyvkoto-dpb-500-pur-sA DPB-500 PUR egy felhasználóbarát és egyszerűen használható beakasztó kötőgép, ami egy sor automatikus programot tartalmaz, köztük a könyvvastagságot, az oldalragasztózást és pontozást, borító továbbítást és a préselés helyét. Az érintőképernyős kijelző segítségével a felhasználó 20 memóriahelyet használhat. A berendezésbe épített programok és érzékelők teszik még pontosabbá és hatékonyabbá a munkát: dupla borító behúzás érzékelése, könyvvastagság érzékelése, nem megfelelő könyvtest érzékelése stb.

Megbízható
A DPB-500 PUR ragasztókötő a „Nordson” PUR (Polyurethane) ragasztási rendszerre épül. Ez a ragasztó rendkívül erős ragasztást eredményez a papír minőségétől függetlenül. A ragasztófej fúvókanyílása teszi lehetővé a pontos gerinc és oldalragasztást. Tökéletes könyvkötést érhetünk el képzett operátor nélkül is. A rendszerbe épített programok és lehetőségek, mint az automatikus ragasztónyomás ellenőrzés, a gerincragasztás hosszának ellenőrzése, a könyvvastagság és a négy bígelő-pozíció automatikus állítása a kezelőfelületről egyszerűen ellenőrizhető. A finombeállítások 0,1mm-től kezdődnek minden könyvparaméternél. Ezek a változtatások eltárolhatók, és később egyszerűen, 30 másodperc alatt előhívhatók és lefuttathatók.

Magas termelékenység
A kezelő a 20 memóriahelyre eltárolt könyvtest és a borító beállításokat 30 másodperc alatt előhívhatja. Ha nem azonos könyveket kell egymás után kötni, akkor a „változó adat” mód kiválasztásával a könyvtest méretének megfelelően a berendezés egy fénynyalábot vetít a borítóasztalra, hogy a kezelő ennek segítségével a helyes bígelési pozíciót kiválaszthassa, elkerülve a selejttermelést. A „Nordson Durapall” fűtő naponta előre programozható, így a kezelő azonnal indíthatja a munkát, nem kell a ragasztó olvasztására várnia. A gyors és pontos mechanikája teszi a DuBinder DPB-500-at kategóriájának legtermelékenyebb és legköltséghatékonyabb berendezéséve. A teljesen automata tömbszorító lehetővé teszi a 525 könyv/órás sebességet.

Főbb műszaki adatok

Ragasztás: „Nordson” PUR (Polyurethane) ragasztás
Max. könyvméret: 320 mm x 360 mm
Min. könyvméret: 120 mm x 120 mm
Max. gerincvastagság: 51 mm
Sebesség (ragasztással): 525 könyv/óra
Felmelegedési idő: 30-40 perc
Méretek: 2790 mm x 1343 mm x 928 mm (Durapail fűtő nélkül)
Tömeg: 715 kg (EP48VSB nélkül)
Áramellátás: 3 fázis, 380-415V/50/60Hz + nulla+földelés