Duplo Digital System 350

A Duplo Digital System 350 irkakészítő rendszer a színes és egyszínű nyomatok költséghatékony továbbfeldolgozását teszi lehetővé.irkakeszito-rendszer-digital-system-350-s

Lapadagoló DSF-2200
A Duplo DSF-2200 lapadagoló optikai jelfelismerővel rendelkezik és opcionálisan 1D és 2D barkód olvasóval is kiegészíthető. Az ultrahang-technológiának köszönhetően a szenzorok a nyomat színére, a papír színére és fedettségére tekintet nélkül ki tudják szűrni a duplaív-behúzást.
A lapadagoló a Duplo által kifejlesztett rendkívüli A.M.S.+ rendszerrel működik.
Az elülső és oldalsó papírszeparálás, az ultrahangos dupla-ív érzékelés és az antisztatizáló eszköz mint standard adottságok teszik lehetővé, hogy a DSF-2200 lapadagoló pontosan adagolja a különböző tulajdonságokkal rendelkező papírokat.

Duplo DBM-350 automata irkakészítő
A Duplo DBM-350 egy automata irkakészítő, a közepes volumenű munkák minőségi feldolgozásához.
A különféle irkaméretek közötti átállás másodperceket vesz csak igénybe.
20 memóriahely áll rendelkezésre a munkák tárolására. Gerinctűzés, saroktűzés, oldaltűzés, vagy csak hajtás között lehet választani. A berendezés sebessége eléri az óránkénti 3.000 irkát. A tűzés dróttal történik. Ha a drót lefogy a tekercsről, ezt egy szenzor érzékeli és megállítja a gépet, ezzel is elkerülve a hibás példányok készítését. A hajtó rész szállítószalagjai biztosítják, hogy minden egyes irka a megfelelő helyre kerüljön. Amikor a hajtókés működésbe lép, a szalagok leállnak, hogy ne sérüljön az irka.

DBM-350T frontvágó egység
A frontvágó egység az irkakészítők által elkészített irkák frontoldalát vágja egyenesre, igazodva az irkakészítő sebességéhez. Maximális sebessége 3000 irka/óra.
Minden munka automatikusan áll be a kész irka méretére, ezzel is lerövidítve a beállítási időt és a kezelő beavatkozását.

A Duplo Digital System 350 terhelhető és rugalmas, készterméket előállító eszköz. Lehetővé teszi, hogy kombinálhassuk az új termékeket és egyszerre élvezhessük a digitális és ofszet nyomtatás előnyeit.