Duplo Digital System 150

irkakeszito-rendszer-digital-system-150-sA Duplo Digital System 150 irkakészítő rendszer a világ legkisebb teljesen automatikus irkakészítőjének a DBM-150-nek és az új generációs lapadagolónak a DSF-2200-nak a kombinációja. Ideális megoldás a kis- és közepes volumenű digitális nyomatokhoz. Ez a rendszer alkalmazkodik a digitális nyomda folyton változó követelményeihez. Ebben a rendszerben ötvöződik a nagy Duplo rendszerek kedvező tulajdonsága az egyedülállóan kompakt kivitellel.

Lapadagoló DSF-2200

A Duplo DSF-2200 lapadagoló optikai jelfelismerővel rendelkezik és opcionálisan 1D és 2D barkód olvasóval is kiegészíthető. Az ultrahang-technológiának köszönhetően a szenzorok a nyomat színére, a papír színére és fedettségére tekintet nélkül ki tudják szűrni a duplaív-behúzást.
A lapadagoló a Duplo által kifejlesztett rendkívüli A.M.S.+ rendszerrel működik.
Az elülső és oldalsó papírszeparálás, az ultrahangos dupla-ív érzékelés és az antisztatizáló eszköz mint standard adottságok teszik lehetővé, hogy a DSF-2200 lapadagoló pontosan adagolja a különböző tulajdonságokkal rendelkező papírokat.

Duplo DBM-150 automata irkakészítő

A Duplo DBM-150 irkakészítő és élvágó rendszer vezérlőpanele könnyű kezelést tesz lehetővé. A felhasználó 4 egyszerű lépésben be tudja állítani a megfelelő paramétereket.
Az irka méretének beállításához semmilyen eszközre nincs szükség és másodperceket vesz igénybe. Csak ki kell választani a megfelelő méretet, a papírvezetők és a vágóegység automatikusan pozícióba áll. Ha szükséges, a kezelő a tűzés helyzetét kézzel is megadhatja. A Duplo DBM-150 irkakészítővel oldaltűzött, saroktűzött, gerinctűzött vagy tűzés nélkül hajtott irkákat készíthetünk, maximum 2400 irka/óra sebességgel.

DBM-150T frontvágó egység

A Duplo DBM-150T élvágó teljesen automatikus és a Duplo DBM-150 irkakészítő által vezérelt. A vágási pozíció 1-20mm között állítható.