Duplo DFC-100

osszehordo-dfc-100-sA Duplo DFC-100 görgős összehordó toronnyal 10 vagy 20 tálcáról (2 torony esetén) végezhetünk összehordást A5-től SRA3-ig terjedő papírméret tartományban. A DFC-100 termelékenysége eléri a 4200 szett/órát, az adagoló tálcák kapacitása 28 mm, a kiadótálcáé pedig 80 mm.

Egyszerű kezelhetőség
A felhasználóbarát kezelőfelülete programok tárolására is alkalmas. Megjeleníthetjük a már elkészült és a még feldolgozásra váró példányszámokat. A DFC-100 összehordó toronnyal lehetőségünk van belövő ív elhelyezésére adott számú szett után, párosíthatjuk a tálcákat, így munka közben van lehetőségünk a feltöltésre. Különböző szenzorok segítik a kezelő munkáját, többek között lapkimaradást érzékelő szenzor, dupla behúzást érzékelő szenzor, papírtorlódást érzékelő szenzor, kirakó telítődést érzékelő szenzor.

Megbízható papírkezelés
A 3 behúzó görgő maximális tapadást biztosít a papíron a hibátlan és a biztos behúzás érdekében. A beépített lerakó asztal tömb- vagy eltolásos lerakással gyűjti össze a szetteket.

Moduláris
Két DFC-100 torony kapcsolható egymáshoz, így 20 tálcás egységet kapunk. Az összekötő híd kétirányú, így a kéttornyos rendszer tud jobbra és balra is dolgozni. A Duplo DBM-150/T irkakészítővel és élvágóval összekapcsolva on-line kötészetet kapunk.

Főbb műszaki adatok

Tálcák száma: 10 tálca
Kapcsolható tornyok: 2 torony
Papírméret: min. 160mm x 140mm; max. 320mm x 450mm
Papírsúly: 52g/m2 – 130g/m2
Sebesség: 4.200 szett/óra
Papíradagolás: frikciós
Programok és lehetőségek: automatikus tálcakiválasztás, állítható sebesség, belövő ív program, összegző számláló
Érzékelők: duplaív érzékelő szenzor, lapkihagyást érzékelő szenzor, papírtorlódást érzékelő szenzor, kirakó telítődést érzékelő szenzor, üres tálcát érzékelő szenzor
Súly: 65 kg
Áramellátás: 220V, 50Hz