Duplo DC-646iPRO

Már első pillantásra látszik az erő és a dinamika az innovatív külsőn, a DC-646iPRO-t nagy volumenű munkák gyártására tervezték. Kiváló minőségé- nek és cserélhető moduljainak köszön- hetően a legsokoldalúbb nyomatfeldolgozó rendszer a piacon. A jelenlegi piaci trendeknek megfelelve és a jövőbeni igényekre felkészülve a DC-646iPRO tökéletes megoldás a közepes és nagy mennyiségű digitális nyomatok feldolgozásához.

Intelligens tervezés és integráció

A funkciókban gazdag DC-646iPRO egy nagyon hatékony és kompakt rendszer. Vágó, bígelő és perforáló gép egyben. Nemcsak helyet és munkaerőt szabadít fel, hanem jelentősen csökkenti a gyártási időt is. A nyomatokat nem kell egyik gépről a másikra áthelyezni, a különböző munkafolyamatok egy géppel elvégezhetők a gép átszerszámozása nélkül.

Könnyű kezelhetőség

A DC-646iPRO számítógépes vezérlő szoftvere lehetővé teszi a kezelők számára a különböző munkák közötti gyors átállásokat, új munkák eltárolását. A lementhető munkák száma gyakorlatilag végtelen. A szoftver végig figyeli, és hiba esetén leállítja a munkafolyamatot.

Speciális behúzó mechanizmus

Kiváló vákuum rendszer A DC-646iPRO egyedi behúzó rendszere precíz és pontos adagolást tesz lehetővé, minimálisra csökkentve a nyomtatott ívek sérülésének lehetőségét. A több levegő fúvókának köszönhetően könnyen elválasztja a lapokat és emeli fel a nagy kapacitású (100 mm töltőkapacitás) adagoló tálcáról.

Teljesen automatizált beállítás – A tökéletesség definíciója

A DC-646iPRO egy CCD kamera segítségével képes olvasni a vonalkódot és a regisztrációs jelet. 5 különböző beállításnak köszönhetően alkalmas bármilyen digitális nyomat feldolgozására, a rendszer automatikusan azonosítja a munkákat, és beállítja a szerszámokat az adott vonalkód alapján. A regisztrációs jelek alapján kompenzálja a nyomatok elcsúszását, és biztosítja a nyomtatott ívek tökéletes feldolgozását minden alkalommal.

Korszerű technológia

A DC-646iPRO alapkiépítésben tartalmaz egy hosszirányú vágókést, egy forgókéses szerszámot, 2 belső hosszirányú vágókést, egy bígelő szerszámot és egy keresztirányú vágókést. Opcionálisan választható modulok: perforáló, bemetsző, mikroperforáló, mellyel szakaszos perforáció készíthető. Így egy munkafolyamatban akár 8 hosszirányú vágás, 25 keresztirányú vágás és 20 bígelés készíthető.

Szegélyvágó (hosszirányú vágó)

Minden szegélyvágó modul két darab, külön-külön beállítható körkés párt tartalmaz. Egy SRA3 méretű ívről tipikusan 25 egyszerű névjegykártya vagy 21 teljes kifutó névjegykártya készíthető el, további névjegy modulok használata nélkül.

Forgókéses szerszám modul (RTM)

Két függetlenül beállítható szerszámot tartalmaz, amely lehetővé teszi a könnyű átállást bemetszés, perforálás, mikroperforálás és hasító vágás (szakaszos sze- gélyvágás a névjegykártya vágás miatt) kombinációi között. Ezen túlmenően az RTM képes automatikusan felemelni vagy leengedni a vágókést, lehetővé téve a szakaszos perforálást az ív hosszán.

Keresztperforáló modul (CPM)

A keresztperforáló automatikusan képes felemelni vagy leengedni a szerszámot, így változó hosszúságú perforálás készíthető a lapon keresztirányban. A kezelő is válthat mikroperforáció, perforáció és bemetszés között. A modul programozhatósága sokféle perforálási variációt tesz lehetővé anélkül, hogy cserélni kellene a szerszámokat.

Nagyszerű kivitel

A Duplo úgy tervezte a DC-646iPRO-t, hogy minimalizálja a kezelői beavatkozást és a rendszer leállását a hulladék feltorlódása miatt. A képződött papírhulladék egy nagy tárolóba kerül, így biztosítva a folyamatos üzemet. A kiegészítő modulok rendezetten és biztonságosan tárolhatók a lapadagoló alatt, ezzel is növelve azok élettartamát.

Könnyen létrehozható alkalmazások

Az új munkák létrehozása könnyebb, mint eddig bármikor. A Duplo kezelő programja lehetővé teszi az operátor számára, hogy egy gombnyomásra PDF mintákat exportáljon. A DC-646iPRO tartalmaz egy külön könyvtárat az ajánlott, előre programozott sablonokkal, melyek között egyszerűbbek és bonyolultabbak is találhatók.