Duplo DP-430

gyorsmasolo-dp-430-sA minőségi A3-as másolatok kedvelőinek. Beépített számítógép csatlakozás, könnyű kezelhetőség, nagy sebesség.

A hagyományos fénymásolási eljárás költségei állandóak, meglehetősen magasak és drága a felhasználható papír ára is. A nyomdai úton készült anyagok csak nagy, több ezres-tízezres példányszámoknál állíthatók elő kifizetődően. Már az alacsony példányszámok önköltsége is messze alatta van bármely eljárás költségeinek. Ideális berendezés oktatási intézmények, másolószalonok, önkormányzatok, kórházak és nyomdák számára is.

A festékező egység cseréjével, néhány másodperc alatt lehet átállni színes festékek használatára. A Duplo 12 színt kínál a berendezésekhez, de a Pantone színskála bármely színe megrendelhető, a gyár legyártja és eljuttatja a felhasználóhoz. Bátran állják a versenyt bármely egyéb eljárással szemben. Az egy nyomatra eső költség a példányszám növekedésével arányosan csökken. A Duprinterek könnyedén dolgoznak az olcsó 53 gr-os ofszet papírral és a 210 gr-os kartonnal egyaránt. Karbantartási igényükkel és élettartamukkal nem versenyezhet egyetlen másológép sem.

 

Főbb műszaki adatok

Felbontás: dpi 300 x 600
Max. papír méret: 297 x 432
Beolvasási terület: 290 x 423
Papír súly: 53-210 g/m²
Adagoló tálca kapacitása: 1500 ív (64 g/m²)
Sebesség: 60-120 ív/perc
Interface: igen