Duplo Ultracut-130

szegelyvago-ultracut-130-sMagas termelékenység
Kis mérete ellenére az Ultra Cut 130 kategóriájának egyik legnagyobb termelékenységével dicsekedhet. 130 névjegykártya/perces sebességével (A4-es lap, álló elrendezés) igazán versenyképes megoldást kínál ezen a területen. 100 lapos (25mm) adagolótálcája 1000 névjegykártya kivágását teszi lehetővé 8 perc alatt.

Felhasználóbarát
A kezelőfelülete felhasználóbarát, nem kell hosszú menükön keresztül programozni, egyszerűen csak ki kell választani a munkát a memóriából vagy megadni a paramétereket.

Sokoldalú
A lehetőségek nem egy munkára korlátozódnak, az Ultra Cut 130 sokféle végterméket tud létrehozni az A6-os méretű levelezőlapoktól kezdve az üdvözlőkártyákon keresztül a perforált jegyekig.

Multi funkciós kirakótálca
Nem kell még egy lerakó tálcát kapcsolni a géphez, a 80mm-es lerakó tálca többféle méretű kártya fogadására alkalmas.

Alacsony költségek
A nagy energiaigényű giotin üzemeltetése drága, így a munkára állás és az egy vágásra eső költség nagy. Az Ultra Cut 130-nak nincs szüksége többletenergiára, ezzel időt és pénzt takarít meg Önnek. Az Ultra Cut 130 akár SRA4 méretet is tud fogadni, ezzel is csökkentve a felhasználó költségeit. Csak nyomtasson egyszerűen SRA3-as papírra, vágja ketté és helyezze az Ultra Cut 130-ba.

Egyszerű modulcsere
A modulok bekapcsolása nem igényel extra eszközöket és pár másodpercet vesz igénybe. Csak csavarja ki a gombot és helyezze be a modult a gépbe.

Opciók
Bígelő-egység: A bígelő egység nagyon hasznos az üdvözlőkártyák készítésénél.

Perforáló-egység: Helyezze be a perforáló egységet és készítsen letéphető jegyeket.

Képeslapvágó-egység: A fényképvágó egység lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy SRA4-es kártyából két A5 méretű fényképet készítsen.

Levelezőlapvágó-egység: 4db A6-os levelezőlap kivágását teszi lehetővé egy SRA4-es lapból. 8 levelezőlapot nyomtathatunk egy SRA3 papírra, kettévágás előtt.

Automatikus beállítás: Az Ultra Cut 130 nem igényel kézi beállítást, egyszerűen válassza ki a munkát és nyomja meg a start gombot. A munkának megfelelő minden beállítás automatikusan történik.

Vágó jel felismerés: A vágó jel felismerés ugyancsak az Ultra Cut 130 sajátja. Ez nagyszerű tulajdonság, ami rengeteg időt takarít meg a beállításnál. A felső margón elhelyezett 2mm-es vágójelet ismer fel a gép, ami ideális az igény szerinti névjegykártya készítés terén.

Felhasználó által létrehozott programok: A felhasználó szintén létrehozhat programokat. A kezelőpanel gombjai lehetővé teszik a kártya hosszának, a felső margónak és a vágás szélességének beállítását. Az opcionális bígelő és perforáló egységek segítik a felhasználót a munkái egyedivé tételében.

12 tárhelyes memória: Az Ultra Cut 130 12 tárhelyes memóriával rendelkezik, amelyből 4 előre programozott, 8 pedig a felhasználó rendelkezésére áll.

 

Főbb műszaki adatok

Feldolgozható papír mérete: 229 mm x végtelen mm
Max. vágott méret: 148 mm x 210 mm
Min. vágott méret: 85 mm x 2 mm
Feldolgozható papír súlya: 120-350 g/m²
Adagoló kapacitás: 100 lap
Lerakó tálca kapacitás: 500 névjegykártya
Sebesség: 130 névjegykártya/perc (egyszerű vágás)
Pontosság: + 0,2mm
Hibaérzékelés: papírelakadás, vágójel felismerés hiba, nincs vágóegység, burkolat nyitva
Memória: 12 tárhelyes memória (2 névjegykártya program, 1 levelezőlap program, 1 képeslap program, 8 felhasználó által beállított program)
Opciók: perforáló-egység, bígelő-egység